Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


De volgende organisaties hebben zich aangesloten bij VONK

Door te klikken op de afbeelding komt u op de eigen site van de organisatie

Aandacht, zorg en liefde

Liefdevolle, persoonlijke en professionele opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met extra veel leidsters, ruime openingstijden en veel zorg en aandacht voor het kind en voor de wensen van de ouders.

GROOTS in de opvang van kleintjes!

Ons kleinschalige kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar is in 1988 gestart, nog steeds zijn wij innovatief en bieden wij een bijzondere warme en liefdevolle opvang in horizontale groepen. Poespas heeft oog voor individualiteit

Een natuurlijke keuze

Spelen in de natuurbelevingstuin, creatief aan de slag in ons atelier, ontspannen in de snoezelruimte en genieten van alle aandacht. Met veel plezier bieden we dagelijks de hoogste kwaliteit. 

Een natuurlijke keuze

Spelen in de natuurbelevingstuin, creatief aan de slag in ons atelier, ontspannen in de snoezelruimte en genieten van alle aandacht. Met veel plezier bieden we dagelijks de hoogste kwaliteit. 

Buitenschoolse opvang: voor elk wat wils!

Kleuter BSO, Natuur- en scouting BSO, Sport BSO en Creatieve BSO; daarnaast een warme plek voor uw peuter op onze Kinderdagopvang.

Waar het écht om uw kind gaat…

Al 20 jaar kleinschalige en betrouwbare dag- en buitenschoolse opvang voor Oosterhout en omstreken. Gastvrij, zorgzaam en oprecht betrokken: bij ons kan uw kind vol vertrouwen de wereld ontdekken!

KDV Bij Ons is een kleinschalige, huiselijke kinderopvang gevestigd in Lent, Nijmegen. We spelen in op de behoeften van ieder kind en de wensen van ouders. Ieder kind is uniek en moet zich veilig en vertrouwd voelen, hier doen wij ons uiterste best voor!

Professioneel en betrokken

Ruime, sfeervolle binnen- en buitenruimte, park en bos als achtertuin, speciaal babybeleid, extra uitdaging voor 3 plus kinderen, opvang op wisselende dagen en open van 7 tot 7.

Eerste Buiten BSO van NL

Altijd buiten en alleen schuilen in onze school-locaties bij noodweer en extreme kou. Veel aandacht voor natuureducatie, vrij spel en ontwikkelen van 21e eeuwse vaardigheden en duurzaam burgerschap. Ratio 1 op 8 voor de jongsten, pedagogisch leiders HBO niveau, 5 locaties (Lent, West, Wijchen Goffert en Ooijpolder/Oost)

Kwaliteit, aandacht en betrokken

Een kinderdagverblijf en BSO met veel aandacht voor beweging, muziek en gezonde voeding. Pedagogisch verantwoord en goed betaalbaar!

Kleinschalig, persoonlijk en educatief

Professionele opvang in kleine groepjes, waar uw kind alle aandacht krijgt. Niet voor niets zijn wij in 2010 in de top 3 geëindigd van beste kinderdagverblijf van Nederland.

Uw baken in kinderopvang 

BSO de Heiweg biedt kleinschalige opvang (voor- en naschoolse opvang) voor kinderen van de basisschool in de leeftijd van 4 – 12 jaar op reguliere schooldagen, tijdens vrije schooldagen (studiedagen) en in vakanties. BSO de Heiweg richt zich op de basisscholen ‘Brakkenstein’ en ‘De Akker’.